понедељак, 15. јун 2015.

Flormar,Golden Rose,Miss Sporty i Essence olovke za usne



Flormar Waterproof Lipliner 216. Olovke su tvrdje, ako zelite samostalno da ih nosite usne je potrebno dobro pripremiti i namazati tanak sloj balzama da bi se olovka lakse nanela. Postojane su, ali nisu bas vodootporne kao sto su naveli. Cena: oko 150 din.
Golden Rose Lipliner 204. GR olovke su malo mekse od Flormar olovke. Jakoo,jakooo je postojana, ne skida mi se ni nakon jela. Moze se nositi samostalno,ali takodje ispod tanak sloj balzama je neophodan. Cena: oko 190 din
Golden Rose Dream Lips  Lipliner 508. Ova olovka ima istu teksturu kao predhodna GR olovka. Razlika je samo u dizajnu. Cena: oko 150 din.
Essence Lipliner 12 wish me a rose. Ova olovka je moj favorit. Meka je,predivno klizi po usnama. Nije potrebno stavljati balzam ispod nje. Kada se nanese izgleda kao karamin. Postojanost im je sasvim solidna.mogu da izdrze obrok. Ovu predivnu olovku mozete kupiti za 130 dinara.
Miss sporty Lipliner pencil 012 wine. Srednje tvrdoce,sasvim dovoljno meka da se lepo nanese. Moze se nositi samostalno,lepo izgleda. Postojana je oko 2 sata a zatim ravnomerno bledi.
Essence  Lipliner 05 soft berry. Meka je kao i sve Essence olovke. Takodje i postojana. Meni ne odgovara ova boja,ali tekstura je odlicna. 

Sa leva na desno: Flormar 216, GR 204, GR 508, Essence 12, Miss Sporty 012, Essence 05.

Da li ste probale neku od ovih olovki? Kako vam se cine? :)



Нема коментара:

Постави коментар